Palace

Nyheter

Palace Nöje – Denna vecka med Live Lördag

Posted on

Denna veckas Live Lördag bjuder på livespelning med The Matchmen!

The Matchmen är ett band som de senaste åren underhållit på otaliga festivaler, företagsfester, krogar, nattklubbar, privatfester och bröllop runt om i Skandinavien.

Bandet har ett utbud som matchar alla stilar och smaker; Pop, Rock, Svenskt, Reggae, Soul, Hip Hop, Disco, Hårdrock, Irländskt, etc. Dansvänliga låtar ända från 60-talets början blandas med de senaste radiohitsen – allt framfört med The Matchmens unika touch!

Många av låtarna är sammansatta till medleys, för att på så sätt behålla intensiteten i framträdandet och överraska publiken med nåt helt oväntat. Scenshowen är riktigt röjig – och den levereras med grym spelskicklighet, värme, glädje, mycket spontanitet och med en fantastisk publikkontakt.

Spelningen startar ca kl 23.30, Fri entre

Palace Nöje Livelördag The Matchmen Bildspel