Boka provningar

Är det dags för en gemensam ölprovning med vänner eller kollegor?

Vi hjälper er styra upp provningen så att ni bara kan komma hit och koppla av. Du leds genom provningen av vår mycket kunniga provningsledare. Läs mer nedan.

Nu har vi även öppnat vårt egna mikrobryggeri, John Scott’s Brewery – fritt att beskåda i direkt anslutning till puben på entréplanet.
Hemsidan är inte klar ännu men så länge kan du följa vad som händer på bryggeriet på facebook och instagram

Ölprovning

(minimum 10 personer)

John Scott´s Palace ölprovning.
60-90 minuter

Här får du smaka på och jämföra 8 olika sorters öl med skilda karaktärsdrag samt lära dig om tillverkning och framställning öl. Vi använder alla våra sinnen för att skapa oss en bild av vad öl egentligen är. Denna provning är perfekt för kompisgänget eller företaget som skall ut på AW eller vill avsluta en konferens på ett trevligt sätt.

Pris: 350 kr per person ink moms

Öl och Mat
90-120 minuter

Hur gör man för att hitta den bästa ölen till maten? Första steget är att vara lite äventyrligare. Vi testar 8 olika öl, 4 av dem tillsammans med mat. Allt för att ge en djupare förståelse om varför just den ölen är bra till den maten eller varför man skall akta sig för att använda sig av den kryddan till den maten. Under denna provning ligger fokus mera på öl och mat än att vi pratar om tillverkning samt framställning av öl. Perfekt för hemmakocken som vill skina ännu mera eller vännerna och företaget som känner att de vill prova något nytt. Rätterna som serveras till maten är smårätter, de är till för att lyfta provningen till en ny nivå. Maten anpassas till ölen som dricks och kan variera från gång till gång.

Pris: 525 kr per person ink moms

Skräddarsydd ölprovning

Vet ni vad ni gillar för öl eller har ni varit på provningar innan och känner att det är dags att göra nytt? Tillsammans med vår provningsledare kan vi skapa provningar som enbart er fantasi kan sätta stop för. Provningsledaren sätter tillsammans med er ihop exakt vad ni är ute efter innan provningen.

Pris & tid: Varierande, tveka inte att kontakta oss angående detta.

Övriga provningar

(minimum 10 personer)

Whiskyprovning
60-90 min

Uppskattar du en fin och smakrik whisky? Följ med på en upplevelse i whiskyns värld och lär dig allt du behöver veta för att verkligen uppskatta whiskyn som blir godare än någonsin. Vi testar 6 olika whisky från olika platser samt med olika smaker för att hitta just er favorit i whisky världen.

Pris: 500 kr per person ink moms

Ginprovning
60-90 min

Gin den destillerade spritdrycken smaksatt med enbart enbär.

Älskar du din Gin & tonic? Föredrar du att dricka din Gin ren? Under denna Ginprovning så testar vi 4 olika gin rent samt blandar 2 drinkar med tonic fast vi sätter en twist på det hela för att framhäva just den drinken. Här kommer ni att finna något för alla i sällskapet.

Pris: 450kr per person ink moms

 

Välkommen med din förfrågan till palace@johnscotts.se eller 031-807550