Palace

Oktoberfest

Oktoberfest palace hemsida banner 2016Oktoberfest på John Scott’s Palace!

Efter de två gånga årens succéer konstaterar vi glatt att det åter börjar dra ihop sig till årets Oktoberfest på John Scotts Palace mitt i centrala Göteborg med allt vad det innebär av Glädje, Allsång, Oompa Bompa, Mat och självklart det rinnande guldet – Öl!

Fredagar och lördagar den 7 & 8, 14 & 15 samt 21 & 22 oktober är vår inglasade uteservering arenan för denna begivenhet där underhållningen i år levereras av fantastiska ”Cirkus Markus” som hälsar välkomna till en kväll i Bayerns tecken med en hel del humor och lite okonventionella spår i bakfickan. Jeansen är utbytta mot ett par äkta lederhosen, basen har blivit en bastuba och dragspelet har plockats ner från väggen. Allt är som klappat och klart för en hejdundrande oompa bompa högtid. Prost!!

Erbjudanden
Dessa kvällar serverar vi utöver ordinarie meny även vår Oktoberfest Platte som är en Klassisk Wienerschnitzel med Rösti, Kapris och Grillad Citron för 159 kr

Ölsejdel 0,5/1,0 l: 49/98 kr   Alkoholfritt: 22 kr
Oktoberfesttallrik + 0,5/1,0 l alt Alkoholfritt: 198/247 alt 171 kr
Tyrolerhatt: 50 kr

Bjud med dina arbetskamrater och goda vänner och boka in er på en riktigt kul kväll tillsammans med oss!

Boka gör du på 031-807550, palace@johnscotts.se eller här!

Efter spelningarna tar Palace Nöje vid vilket betyder Partygolv i Restaurangen och Pianobarduos i Salongen fram till långt inpå småtimmarna – Välkomna!

Poseidon JS Oktoberfest