Aktiviteter

Shuffleboard

Ta med dig vännerna eller kollegorna och spela shuffleboard hos oss. För stora som små, för vinnarskallar och livsnjutare. Boka gärna i förväg då de ofta är fullbokade!
2-3 personer 325kr/bord 55min
4 personer och uppåt – 100kr/person 55min

ERBJUDANDE!

Måndag-fredag mellan 11:00-16:00 kan du spela till riktigt bra pris. Sista starttid för erbjudandet är 15:00.
2-3 personer 160kr/bord 55min
4 personer och uppåt 50kr/person 55min

 

DART

Vem sätter bull’s eye först och tar hem segern? På andra våning har vi vår darttavla (givetvis lite avskilt från andra gäster). Pilar hämtas ut i baren.

Såhär räknar ni poäng i dart:

  • En pil som landar på de stora fälten, med färgerna svart och vit, ger precis den poängen som gäller för den sektionen.
    • En pil som träffar de små yttre fälten, med färgerna röd och grön, ger dubbla poängen för sektionen.
    • En pil som träffar de små inre fälten, ungefär halvvägs mellan mitten och den yttre kanten och även den med färgerna röd och grön ger tredubbla poängen för sektionen.
  • Mittcirkeln är indelad i en yttre grön ring värd 25 poäng och en inre röd cirkel värd 50 poäng.
  • En pil som hamnar utanför den yttre listen ger inga poäng.
  • En pil som inte är kvar på tavlan efter kastet (till exempel en pil som träffar en list (ståltråd) och studsar av tavlan eller en pil som ramlar ner efter att ha träffats av en senare pil) ger inga poäng. Ett flertal varianter på den här regeln existerar. Enligt internationella regler gäller dock att pilar som ej sitter kvar i tavlan tills spelaren hämtat dem ur tavlan och poängen noteras ej räknas.

Källa: Wikipedia