Boka provningar

Är det dags för en gemensam ölprovning med vänner eller kollegor?

Vi hjälper er styra upp provningen så att ni bara kan komma hit och koppla av. Du leds genom provningen av vår mycket kunniga provningsledare. Läs mer nedan.

Nu har vi även öppnat vårt egna mikrobryggeri, John Scott’s Brewery – fritt att beskåda i direkt anslutning till puben på entréplanet.
Kolla in hemsidan eller följ vad som händer på bryggeriet på facebook och instagram

Ölprovning

(minimum 10 personer)

John Scott´s Bryggerivisning/Ölprovning.
60-90 minuter

Inkluderar en guidad bryggerivisning där ni lär er hur vi brygger öl i John Scott’s Brewery. Vi använder alla våra sinnen för att skapa oss en bild av vad öl egentligen är. Hela gruppen får prova öl bryggd på plats i bryggeriet och höra om våra visioner kring modern ölbryggning. Denna provning är perfekt för kompisgänget eller företaget som skall ut på AW eller vill avsluta en konferens på ett trevligt sätt.

Pris: 200 kr per person ink moms

Skräddarsydd ölprovning

Vet ni vad ni gillar för öl eller har ni varit på provningar innan och känner att det är dags att göra nytt? Tillsammans med vår provningsledare kan vi skapa provningar som enbart er fantasi kan sätta stop för. Provningsledaren sätter tillsammans med er ihop exakt vad ni är ute efter innan provningen.

Pris & tid: Varierande, tveka inte att kontakta oss angående detta.

 

Välkommen med din förfrågan till palace@johnscotts.se eller 031-807550