Julbord 2019

Välkommen att njuta av ett riktigt klassiskt svenskt julbord mitt i centrala Göteborg. Kliv in genom dörrarna på Palace och låt dig svepas med av en fantastisk julstämning i något av våra sju unikt inredda rum belägna i husets övre våningar.
Med julbordet kommer Ni även få avnjuta några av Göteborgs bästa trubadurer som dyker upp med akustiska gitarren (onsd-torsd).
Efter julborden fortsätter livemusiken i vår pub (onsd-lörd) och på helgerna är alla gäster varmt välkomna att dansa loss ända in på småtimmarna på vårat populära Partydansgolv.

Palace Klassiska Julbord serveras för både lunch-, eftermiddags och kvällssittningar under perioden 15e november till 21a december.

I alla julbord ingår garderob, glögg, julbord, dessertjulbord, kaffe/te. 
För mer information och bokning, kontakta oss på telefon 031-807550 (kl 09-16 vardagar) eller här via mail 

LUNCH

Det kan ibland vara lättare att bjuda med sina kunder
och/eller anställda på lunch än på en kvällsaktivitet efter arbetstid
– därför erbjuder vi er vårt populära lunchjulbord!

Serveras måndag – lördag med starttid mellan kl 11.30 – 12.30
399 – 449 :-/person inkl moms

Eftermiddag

Precis som vid våra lunchjulbord så kan det vara passande att boka julbordet relativt tidigt på dagen, därför erbjuder vi även vårat Eftermiddgasjulbord under våra mest attraktiva datum. Eftermiddagsjulbordet kan vara det passande alternativet för er som måste avrunda kvällen i tid eller för er som planerat fortsätta kvällen på annat håll.

Serveras 29/11 – 21/12 med starttid kl 13.30 eller 14.00
399 – 549:-/person inkl moms

Kväll

Kvällsjulbordet är såklart den mest klassiska tiden att avnjuta alla julens läckerheter på och det är på kvällen, när mörkret faller, som julstämningen når sin kulmen, sådär nästan så den kan tas på. Efter Julbordet välkomnas de som önskar fortsätta kvällen ner till vår Pub och Nattklubb på entréplanet. Förutom att vi där brygger och serverar vårt egna öl (http://johnscottsbrewery.se/) så bjuder vi under julbordstid även på Liveunderhållning från onsdag till lördag och vårt populära Partydansgolv fredagar och lördagar.

Serveras måndag – lördag med starttid mellan kl 18.00 – 19.30
399 – 699:-/person inkl moms

Adventsjulbord

För första gången vill vi i år fira in advent lite extra och kommer rikta in våra söndagar på familjemyset. Alla familjer är självklart välkomna – stora som små.

Serveras söndagar med starttid mellan 13.00 – 16.00
449:-/person inkl moms|barn upp till 12 år betalar sin ålder x 20:-

I alla julbord ingår Garderob, Glögg, Dessertjulbord, Kaffe/Te. 
För mer info och bokning, kontakta oss på telefon 031-80 75 50 (kl 09-16 vardagar) eller här via mail