Dagens Lunch

dagens lunch på john Scott’s palace – nu också som take-away!

Vi serverar Dagens Lunch måndag till fredag 11.30 – 14.30. Inkl. salladsbuffé, bröd, smör, kaffe & kaka för 109:-

I och med det rådande läget med många som jobbar hemifrån osv så erbjuder vi nu också hämtluncher för 99:-

Såhär går det till hos oss:

  1. Välkommen in, ta ett bord och se efter vilket bordsnummer det är på bordet.
  2. Beställ din rätt i baren och uppge ditt bordsnummer. Hämta sallad vid salladsbordet och slå dig ner
    vid ditt bord så kommer vi med maten till dig.

Vi erbjuder varje dag en kötträtt, en fiskrätt samt veckans vegetariska.

Utöver Dagens Lunch serverar vi denna tid även:

  • Veckans Sallad, ny varje vecka, 119:-
  • Caesarsallad; kyckling eller räkor, 159:-/169:-
  • Räksmörgås 199:-

Du kan dessutom välja mellan 5 olika hamburgare varje dag för endast 99:-

  • Beef Burger
  • Halloumi Burger
  • Chicken Burger
  • Fish Burger
  • Vegan Burger

Samtliga burgare serveras med pommes frites och en dipsås (vego-burgaren serveras med sötpotatis)

Varmt välkomna!

 

Måndag 28/9

Dagens kött
Grillad fläskkotlett med pepparsås, skogschampinjoner och cajunbakad klyftpotatis

Dagens fisk
Bakad torsk med krämig dill- och citronsås, spetskål, ärtor och kokt potatis

Tisdag 29/9

Dagens kött
Grillat kycklingbröst med rosmarinsky, buljongkokt savojkål och rotfruktstomp

Dagens fisk
Pankostekt koljafilé med skaldjursröra, gröna ärtor och dillkokt potatis

Onsdag 30/9

Dagens kött
Viltfärsbiffar med enbärssås, vinbärsgelé, brysselkål och kokt potatis

Dagens fisk
Halstrad lax med vitvinssås, purjolök, bakad fänkål och dillkokt potatis

Torsdag 1/10

Dagens kött
”Pilsnerkalops” på högrev med morötter, inlagda betor och kokt potatis

Dagens fisk
Fiskfärsbiff med brynt sojasmör, fänkålskrudité, aioli och potatis

Fredag 2/10

Dagens kött
Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, lingon och potatismos

Dagens fisk
Fiskfärsbiff med brynt sojasmör, fänkålskrudité, aioli och potatis

Hela veckan

Veckans vegetariska
Grönsakscurry med halloumi, pumpa, kokos och jasminris

Veckans vegetariska
Gratinerad chevre , plocksallad, sojabönor, körsbärstomat och honungsdressing