Sortimentsnyheter

Som du märkte i John Scott’s Memory så har vi lite nyheter i sortimentet, här kan du läsa mer om dem.

Kopparberg Rosé 4.0%

Kopparberg Rosé är en äpplecider som passar den som är ute efter en cider med lite mindre sötma än en traditionell sötcider. Drick den med is för bästa smakupplevelse.
Finns inom kort hos din favoritpub.

Kopparberg GIN STRAWBERRY&LIME 37.5%

Kopparberg Premium Gin är gjord på noga utvalda ingredienser och de naturliga fruktsmakerna välkända hos Kopparberg, för att leverera en London Dry Style Gin med fyllig och balanserad smak.
Finns inom kort hos din favoritpub.

BUDVAR 5.0%

Ett av världens mest kända tjeckiska öl har flyttat in på John Scott’s. Dessutom med ny design.

BishopS Finger 5.4%

Även finsmakarölet Bishops Finger finnas i sortimentet nu. Bishops Finger, bryggt sedan 1958, var en av de första strong ales som kom till när maltransoneringen lättades upp mot slutet av 1950-talet. Tillika är det ett av Storbritanniens äldsta flasköl.

LAGUNITAS IPA 6.2%

Lagunitas IPA anses av de flesta vara den första, stilbildande amerikanska IPA:n, och är alltsedan 1990-talet en av de bäst säljande i Kalifornien. Denna kassako för Petalumabryggeriet finns på många topplistor över viktiga amerikanska öl. Med sin eleganta maltighet och bitiga humlebeska på 46 IBU är Lagunitas IPA både ett härligt sällskapsöl och mumma för kräsna och humleälskande konsumenter. Smaka den på John Scott’s redan idag.

SofIero 0.0%

Folkets öl är nu även alkoholfritt. Perfekt för alla tillfällen, speciellt en take-away.

 

Du kan alltid fråga vår personal om nyheter eller drycker på besök. Välkommen in till din John Scott’s!